zaterdag 29 december 2012

Trendy 2013 of juist niet?

Vandaag lazen we in De Standaard Online dat 2013 een jaar wordt zonder trends. Onze innerlijke zielen juichen luid want dat betekent dat we dit jaar gewoon ons goesting mogen doen en dus dragen wat we willen zonder te moeten denken dat we uit de mode zijn. 
Helaas pindakaas. 

Twee dagen geleden zat er een mailtje van Weekend Knack in onze digitale postbus en wat lazen we daar? Jawel, de trends voor volgend jaar. Mmmm, wat nu gedaan? 

We lazen onder meer dat dit de trends zijn van volgend jaar:  sixties (yes, want trouwkleed van une de deux is nog steeds in de mode volgend jaar), geografische patronen, japanologie (prachtige bloemenprints: check zeker 'Encyclopedia of Flowers' van Makoto Azuma voor inspiratie), ruches, metallic bling bling (maar laten we eerlijk zijn, dit is al 8 jaar een trend, Weekend Knack), onzomers (met de Belgische zomer kunnen we deze trend wel goedkeuren), en dan wordt smaragdgroen het modekleur van 2013 (was het geen monacoblauw dat de kleur wordt van 2013?). 

Moeten we nu de trends volgen of niet? De Standaard Online stelt zijn vaststelling wat bij door te vermelden dat er hier en daar wel een trend is maar geen enkele die allesoverheersend is. Dit kunnen we ook afleiden uit de trends die Weekend Knack voor ons heeft opgelijst. Bij deze kunnen we toch nog juichen en volgend jaar gewoon kopen wat we leuk en mooi vinden.

Kom hier, Onesie!

Image 1 of Onepiece Original Onesie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten